Varför är en bröstpump bra?

Vi på Medela har i mer än 50 år forskat på bröstmjölkens fördelar och tagit fram evidensbaserade produkter, som kan stödja och avlasta i er vardag.

Vi är måna om att du ska hitta rätt pump för ditt behov.
Men vad är ditt behov? Du kanske inte vet det i början och då är det ibland smart att hyra en pump tills man fått igång sin mjölkproduktion och fått en överblick över sina pumpbehov.

Du kan även få en tydlig överblick på framstegen i amning och pumpning, genom att logga varje session och barnets vikt och längd i MyMedela App. Där ser du tydligt tillväxtkurva m.m. och kan dela med dig av utvecklingsstegen med dina nära och kära.

Vad vet du om Bröstmjölkens fördelar?
Här hittar du information om det.
Vad är egentligen normalt med amning?
Vi har listat några exempel.
Logga, följ och dela ditt barns utveckling med MyMedela App!
Få mer information och följ våra produktnyheter - signa upp på vårt nyhetsbrev!
Vill du köpa din egen pump?
Hitta rätt pump för ditt behov här.

Symphony dubbelbröstpump

 • Symphony är idealisk för långvarig och frekvent pumpning, ger mer mjölk på kortare tid.
 • Används på 100% av sjukhusen och är förstahandsvalet för sjukvården.
 • Pumpen efterliknar barnets naturliga sugbeteende vid bröstet.
 • Speciellt skonsam för mycket känsliga bröst. Lindrar symptom vid mjölkstockning.
 • Vid påbörjad hyra under kampanjperioden 15 nov – 31 dec 2021 via vår webbsida är hyreskostnaden för 21 dagar (minsta hyresperiod) 320 SEK inklusive ett dubbelpumpset, fri frakt och fri retur. Ordinarie pris är 800 SEK. Vid längre hyra (från dag 22 och framåt) debiteras 23 kr/dygn. Från 1 januari 2022 höjs dygnskostnaden till 25kr/dygn enligt gällande prislista för 2022. Kampanjpriset gäller enbart vid hyra direkt på vår hemsida och inte vid hyra hos någon av våra uthyrningscentraler.


Kampanjkod

Ytterligare Produkter

Totalbelopp  Fyll i ditt personnummer i rutan nedan och klicka på sök

  Din adress hämtas automatiskt från folkbokföringsregistret och en kreditupplysning kommer att göras. Du måste vara minst 18 år och utan betalningsanmärkningar   för att kunna hyra.Jag godkänner utskick med produktinformation och produktnyheter samt tips rörande amning och matning.
* Obligatoriska fält. Vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR
Produkter i kundvagn

Totalbelopp


Jag godkänner Medelas hyresvillkor och integritetspolicy
Hyresvillkor i korthet (se fullständiga hyresvillkor på följande sida)


 • Genom detta avtal ("Avtal") hyr Kunden Medela bröstpump Symphony, som specificeras nedan ("Hyresobjekt"), och köper tillhörande hygienartiklar enligt villkoren i detta Avtal och Allmänna köp- och hyresvillkor för webben ("Villkor") från Medela Medical AB ("Uthyraren").
 • Hyresperioden är på minimum 21 dagar, för vilken Kunden kommer att debiteras startpris för hyra. Därefter debiteras dygnshyra för varje påbörjat dygn, för närvarande 23kr/dag, t.o.m. den dag Hyresobjektet återlämnas till postombudet. Från 1 januari 2022 höjs dygnskostnaden till 25kr/dygn enligt gällande prislista för 2022.
 • Hyresobjektet är Uthyrarens egendom och ska återlämnas till postombudet efter avslutad användning.
 • För Hyresobjekt som inte återlämnas, stjäls, förstörs eller på annat sätt förloras debiteras Kunden en kostnad motsvarande nyanskaffningsvärdet.
 • Om Hyresobjektet inte är rengjort vid återlämning debiteras Kunden en rengöringskostnad enligt gällande prislista.
 • Fakturering sker löpande månadsvis.
 • Kunder som är konsumenter har en lagstadgad ångerrätt. Närmare bestämmelser framgår av Villkoren. Kunden har vid ingående av detta Avtal godkänt att hyra av Hyresobjektet är en tjänst som påbörjas när Kunden hämtar ut Hyresobjektet från postombudet, således under ångerrätten, vilket innebär att Kunden kan behöva erlägga en proportionell andel av startpriset till Uthyraren vid utövande av ångerrätt. Hyresobjektet levereras av hälso- och hygienskäl plomberad. Om Hyresobjektets plombering har brutits och Kunden utnyttjar sin ångerrätt tillkommer en rengöringskostnad.